۱۳۹۱ دی ۲۲, جمعه

وزارت اطلاعات ایران، گزارشی از پنتاگون و کتابخانه کنگره

 
گزارش تحقیقاتی اخیر که توسط پنتاگون و بخش تحقیقات ایالات متحده و کتابخانه کنگره تهیه شده، ، نکات قابل توجهی در مورد میزان فعالیت های وزارت اطلاعات ایران علیه مخالفان، بطور خاص تلاشهای ویژه ای برای بی اعتبار ساختن مخالفین اصلی خود یعنی سازمان مجاهدین خلق ایران را فاش نموده است.
در این گزارش در رابطه با وزارت اطلاعات و امنیت ایران تاکید گردیده است که "وزارت اطلاعات و امنیت (وزارت اطلاعات) با استفاده از تمام امکانات در اختیار خود سعی میکند که از انقلاب ایران حفاظت نماید. وزارت اطلاعات با استفاده از روش های مختلف از جمله نفوذ در گروه های مخالف داخلی، نظارت بر تهدیدات داخلی و مخالفان خارج از کشور، دستگیری جاسوس ها و مخالفین نظام جمهوری اسلامی، افشای توطئه ها، و حفظ ارتباط با دیگر سازمان های اطلاعاتی خارجی و سازمان هایی که از منافع جمهوری اسلامی در سراسر جهان حمایت مینمایند، اقدام به پیشبرد خطوط خود مینماید".
این گزارش همچنین می افزاید که : "با توجه به قانون اساسی ایران، همه شرکتها و سازمانها باید اطلاعات خود را با وزارت اطلاعات و امنیت به اشتراک بگذارند. این وزارتخانه بر تمام عملیات پنهانی نظارت دارد. این وزارتخانه معمولا عملیات داخلی را خود به اجرا در می آورد، اما نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیشتر قسمت ها دسته عملیات برون مرزی از قبیل خرابکاری، ترور و جاسوسی را بعهده دارد. اگر چه نیروی قدس به طور مستقل عمل می کند، اما اطلاعات جمع آوری شده خود را با وزارت اطلاعات در میان میگذارد .
"حکومت ایران سازمان مجاهدین خلق را به عنوان تهدید اصلی جمهوری اسلامی ایران تلقی میکند. یکی از مسئولیت های اصلی وزارت اطلاعات و امنیت انجام عملیات مخفی علیه سازمان مجاهدین خلق و شناسایی و از بین بردن اعضای آن است. سایر دگراندیشان در ایران نیز تحت نظر این وزارتخانه قرار می گیرند.
"این وزارتخانه یک گروه دروغ پراکنی دارد ، که مسئول ایجاد و به راه انداختن جنگ روانی علیه دشمنان جمهوری اسلامی است."
در بخش دیگری از این گزارش آمده است که: "وزارت اطلاعات اعضای سابق سازمان مجاهدین خلق در اروپا را استخدام و از آنها برای راه اندازی یک کمپین دروغ پراکنی علیه سازمان مجاهدین خلق استفاده نموده است."
"پس از جنگ خلیج فارس علیه عراق در سال 1991 ، وزارت اطلاعات جنگ روانی علیه سازمان مجاهدین خلق ایران را یکی از اهداف اصلی خود قرار داد، اما با این حال سازمان مجاهدین خلق بعنوان یک سازمان قابل دوام و رو به رشد باقی مانده است."
این گزارش همچنین دو عامل وزارت اطلاعات در خارج از کشور را شناسایی نموده ، و توضیح می دهد که چگونه آنها توسط وزارت اطلاعات در تهران استخدام وبرای اجرای یک کمپین شیطان سازی از جمله راه اندازی یک وب سایت افترا آمیز علیه سازمان مجاهدین خلق (ایران اینترلینک )، آموزش داده اند.
"استخدام یک شهروند بریتانیائی، آن سینگلتون، و شوهر ایرانی وی، مسعود خدابنده و...، نمونه مناسبی است که چگونه وزارت اطلاعات افراد غیر ایرانی را مجبور به همکاری می کند. او با سازمان مجاهدین خلق در اواخر دهه 1980 کار میکرد. مسعود خدابنده و برادرش ابراهیم هر دو از اعضای سازمان مجاهدین خلق در آن زمان بودند. در سال 1996 مسعود خدابنده، تصمیم به ترک سازمان میگیرد. پس از آن، او با آن سینگلتون ازدواج میکند. وزارت اطلاعات بلافاصله پس از ازدواج ، با تهدید به مصادره اموال زیاد مادر خدابنده در تهران آنها را مجبور به همکاری میکند.
سینگلتون و خدابنده و سپس با درخواست وزارت اطلاعات برای جاسوسی علیه سازمان مجاهدین خلق موافقت مینمایند. در سال 2002 سینگلتون با ماموران وزارت اطلاعات که به سابقه او علاقه مند شده بودند در تهران ملاقات کرد. او موافقت کرد که برای نجات زندگی برادر شوهرش که هنوز عضو سازمان مجاهدین خلق بود با وزارت اطلاعات همکاری نماید . او در طول اقامت خود در تهران، از وزارت اطلاعات آموزش لازمه را دریافت نمود وپس از بازگشت او به انگلستان، او با راه اندازی وب سایت ایران اینترلینک در زمستان سال 2002 مشغول به کار شد. او سپس سفرهای بسیاری به ایران و سنگاپور کرد، سنگاپور کشوری است که در آن وزارت اطلاعات با مامورین خارجی خود تماس اس بر قرار میکند. سازمان مجاهدین خلق به وفاداری سینگلتون و خدابنده مشکوک شد. در سال 2004 سینگلتون بالاخره برادر شوهرش ، ابراهیم را ، ​​که از سوریه به ایران فرستاده شده بود را ملاقات کرد ( به نظر می رسد که سوریه همکاری نزدیک با وزارت اطلاعات دارد) . در نهایت، وزارت اطلاعات او را نیز مجبور به همکاری کرد. "
این گزارش چند نکته را ثابت می کند:
1 - این ادعا که سازمان مجاهدین خلق یک گروه بی ربط و یا هیچ حمایتی در داخل ایران ندارد توهمی بیش نیست.
2 - سازمان مجاهدین خلق همواره و همچنان جدی ترین تهدید برای رژیم ایران بوده است و در نتیجه سرکوب سازمان مجاهدین خلق همواره و همچنان یک اولویت برای سرویس های اطلاعاتی ایران بوده است.
3 - رژیم ایران منبع همه دروغ پراکنی ها علیه سازمان مجاهدین خلق میباشد.
همچنین نشان می دهد که بر خلاف دستورات رسمی اتحادیه اروپا که در سال 1999به تصویب رسید ، عوامل شناخته شده ایران از آزادی فعالیت در اروپا برخوردار بوده اند.با توجه به این افشاگری اخیر، زمان آن رسیده است که کشورهای عضو اتحادیه اروپا اقدامات قانونی را در برابر عوامل شناخته شده رژیم ایران اتخاذ نموده و آنها را از خاک خود اخراج نماید. واقعیت این است که در این گزارش نشان می دهد که "نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیشتر قسمت ها دسته عملیات برون مرزی از قبیل خرابکاری، ترور و جاسوسی" میباشد. این گزارش اضافه میکند که : "یکی از وظایف اصلی وزارت اطلاعات و امنیت شناسایی و از بین بردن اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران است ."
اتهامات مندرج در این گزارش رسمی پنتاگون، روشن مینماید که نیروی قدس سپاه پاسداران ، و وزارت اطلاعات مشغول توطئه بمنظور بقتل رساندن شهروندان و ساکنان اتحادیه اروپا میباشند. این قطعا زمینه ای برای اقدام فوری پلیس در کشورهای عضو اتحادیه اروپا میباشد.
استرون استیونسون، MEP
 رئیس گروه دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا، بروکسل
 
اطلاعات تکمیلی: 
در گزارش سالانه اداره فدرال آلمان برای حفاظت از قانون اساسی (BfV) منتشره در سپتامبر 2012 اظهار گردید که: "وظیفه اصلی وزارت اطلاعات مراقبت و تحت نظر گرفتن گروه های مخالف در داخل و خارج از کشور است. فعالیت های جاسوسی رژیم ایران در آلمان به طور عمده توسط وزارت اطلاعات انجام شده است. یکی دیگر از موضوعات اصلی فعالیت های جاسوسی این رژیم شامل شناسایی مخالفان تبعیدی در میان جامعه ایرانی ساکن در آلمان که بیش از 50000 هستند میباشد. در این راستا، سازمان مجاهدین خلق ایران و شورای ملی مقاومت ایران به طور خاص در مرکز فعالیت های جاسوسی رژیم ایران هستند. "
محمد محدثین درکتاب دشمنان آیت الله ها ، که در سال 2004 منتشر شده ، می نویسد: "کمپین تبلیغاتی و دروغ پراکنی رژیم آخوندی علیه مخالفان خود در اصل، و تا حد زیادی، از فعالیت های KGB در شوروی سابق الگو برداری شده است. مربیان خارجی که عوامل ایرانی را در جنگ روانی و تکنیک های تبلیغات روانی در اوایل 1980 آموزش میدادند به طور عمده از کشورهای بلوک شرق بودند. بسیاری ازاعضای سپاه پاسداران و ماموران وزارت اطلاعات که در نیمه دوم سال 1990 به عنوان روزنامه نگاران، سردبیران یا سیاستمداران برجسته مطرح گردیدند، در میان اولین نسل از کارآموزان در این دوره خاص میباشند."
لرد کوربت فقيد در نامه ای به همکاران خود در سال 2006 نوشت: "من می دانم که نمایندگان مجلس و بزرگان نامه هائی به عنوان سازمان های غیر دولتی یا سازمان های حقوق بشر در یافت کرده اند که هدف آن بی اعتبار کردن سازمان مجاهدین خلق بوده است. فعال ترین این سازمان ها ایران اینترلینک است که توسط تیم شوهر و همسر مسعود خدابنده و آن سینگلتون در لیدز اداره میگردد.
پارلمان اروپا پائولو کازاکا، یکی از بنیانگذاران گروه دوستان ایران آزاد، در نامه اي به همکاران خود در سال 2006، نوشت: "پس از اینکه تلاش های من به در حمايت از مقاومت ایران علنی شد، من ده ها نامه از افراد ناشناس که ادعا می کردند با این رژیم مخالف هستند دریافت نمودم، آنها ضمن مخالفت با رژیم همچنین از سازمان مجاهدین خلق انتقاد میکردند. مرحله بعدی به نحوی پیچیده تر بود. این بار رژیم ایران و یا افراد ناشناس نبود، اما کسانی که ادعا می کردند از اعضای سابق سازمان بودند، و هدف آنان، به صراحت، توجیه جنایات مرتکب شده توسط رژیم تروریستی حاکم بر ایران بود. "