دبیر خانه کارگر مهر و لامرد گفت: کارگران حمل و نقل و آشپزخانه پالایشگاه گاز پارسیان شهرستان مهر هفته گذشته در اعتراض به پایین بودن دستمزدهای خود اعتراض کردند.
«عبدالرضا روحی» به ایلنا گفت: کارگران پیمانکاری پالایشگاه این اعتراضهای صنفی را بصورت جداگانه برگزار کردند.
وی در خصوص اعتراض کارگران پیمانکاری آشپزخانه پالایشگاه گفت: در این اعتراض صنفی که ظهر روز سهشنبه ۱۱ دیماه روی داد، معترضان خواهان پرداخت مزایای مربوط به سختی کار و بدی آب و هوا بودند.
به گفته دبیر خانهکارگر مهر و لامرد، در این حرکت صنفی که از حوالی نمیروز آغاز و تا اندکی بعد از ظهر ادامه داشت، تمامی کارگران پیمانکاری بخش آشپزخانه پالایشگاه حضور داشتند.
وی افزود: این حرکت اعتراضی سرانجام پس از گذشت چند ساعت با وعده مسئولان اداری و امور قراردادهای پالایشگاه مبنی بر برآورده شدن خواسته صنفی کارگران خاتمه یافت.
مطالبات کارگران آشپزخانه
وی در تشریح جزئیات مطالبات کارگران بخش آشپزخانه پالایشگاه پارسیان گفت: معترضان خواهان برخورداری از مزایای ماهانه سختی کار و بدی آب هوا هستند.
روحی بابیان اینکه این مبلغ در مجموع برای هر کارگر شاغل در بخش آشپزخانه تا ۳۰۰ هزار تومان در هر ماه برآورد میشود، گفت: از گذشته پرداخت چنین مزایایی به کارگران تعلق میگرفت اما ظاهرا پرداخت چنین مزایایی از مدتی پیش با تشخیص اداره محیط زیست منطقه متوقف شده بود به نظر میرسد به این با تجدید نظر به عمل آمده پرداخت این مزایای جانبی از سر گرفته شده است.
این فعال کارگری افزود: مطالبات مورد نظر کارگران آشپزخانه در اختیارات مدیریت پالایشگاه قراردارد، این کارگران تا آذرماه سال جاری در استخدام شرکت پیمانکاری «پاک اندیش خان میرزا» بودند و در حال حاضر زیر نظر شرکت پارسیان توکل فعالیت دارند.
مطالبات کارگران حمل و نقل
دبیر خانه کارگر لامرد و مهر همچنین در خصوص اعتراض کارگران بخش حمل و نقل پالایشگاه گاز پارسیان گفت: در روز دوشنبه ۹ دیماه سال جاری تمامی رانندگان سرویسهای حمل و نقل کارکنان پالایشگاه در اعتراض به افزایش نیافتن دستمزدهای خود اعتراض کردند.
وی بابیان اینکه طبق قراردادی که میان مدیریت پالایشگاه با شرکتهای پیمانکاری منعقد شده است، وظیفه جابجایی کارکنان پالایشگاه بر عهده ۱۹ راننده مینی بوس قراردارد، گفت: رانندگان معترض خواهان آن بودند که مدیریت پالایشگاه به وعده خود در خصوص افزایش ۳۰۰ هزار تومانی حقوق آنها عمل کند.
روحی افزود: به دنبال این اعتراض صنفی، مدیریت پالایشگاه دو دستگاه اتوبوس را برای جابجایی کارکنان خود جایگزین رانندگان مینی بوس معترض کرد.
وی با اشاره به شکسته شدن شیشه این اتوبوسها در جریان جابجایی کارکنان پالایشگاه، توضیح داد: هر چند دلیل شکسته شدن شیشه اتوبوسها مشخص نیست اما واحد حقوقی پالایشگاه در این رابطه رانندگان معترض را مقصر دانست و علیه آنها شکایتی را تنظیم کرد.
به گفته این فعال کارگری، در پی اقدام واحد حقوقی پالایشگاه، تمامی ۱۹ راننده مینی بوسهای حمل و نقل کارکنان پالایشگاه در روز چهارشنبه به اعتراض خود خاتمه داده و به کار سابق خود بازگشتند.