۱۳۹۱ مرداد ۱, یکشنبه

نامه محرمانه وزير اطلاعات به خمینی پس از جنگ

نامه محرمانه وزير اطلاعات به امام خمینی يك ماه پس از پذيرش قطعنامه 598

سایت پارسینه: رجانیوز نوشت: پس از گذشت بیست و چهار سال از پذیرش قطع نامه ۵۹۸ و پایان جنگ هنوز گفتگو‌ها درباره نحوه تصمیم گیری درباره این مسئله از رازهای تاریخ انقلاب به حساب می‌‌آید. در سال‌های اخیر اکبر هاشمی رفسنجانی و محسن رضایی با انتشار برخی اسناد و گفتگوهای متعدد به تبیین این مسئله پرداخته‌اند اما هنوز نقطه اصلی این ماجرا که شبهه تحمیل پذیرش قطع نامه ۵۹۸ به امام خمینی(ره) است، در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
به گزارش رجانیوز، آنچه مسلم است اینکه اين باور که عده‌ای جام زهر پذیرش قطع‌نامه را به حضرت امام (ره) نوشاندند، مسئله‌ای بود که از همان دقايق ابتدايي پذيرش قطعنامه به صورت يك باور عمومي درآمد. و این در حالی است که هنوز دست اندركاران وقت نتوانسته‌اند، پاسخ دقيقي به آن دهند.

اخيرا گروه تاريخ رجانيوز به سندي محرمانه دست پيدا كرد كه در آن حجت الاسلام و المسلمين محمدي ري شهري، ‌وزير وقت اطلاعات يك ماه پس از پذيرش قطع نامه در نامه‌اي به حضرت امام خمینی(ره) شيوع شايعاتي درباره نوشاندن جام زهر به حضرت امام (ره) در ماجرای پذیرش قطعنامه، به ایشان گزارش كرده است كه اين نامه علي رغم اهميت فوق العاده آن هیچگونه پاسخی را از جانب امام (ره) دریافت نمی‌کند.

در بخشي از اين نامه آمده است:در تحليل حوادث اخير و مشخصا موضوع آتش بس، اين شايعه در سطح وسيع مطرح است كه ديدگاه حضرت امام در مسائل اصولي نظام و از جمله جنگ با ديدگاه مسئولين كشور متفاوت است. اختلاف اين دو ديدگاه موجب اصلي تحميل صلح است و در حقيقت مسئولين كشور اين زهر را به كام امام ريختند.اين را بعضي آقايان حتي در بعضي از جلسات مطرح مي‌كردند، حتي در آن جلسه‌اي كه براي خواندن اين مساله صلح در آن جلسه هم اين مساله به نحوي مطرح شد.

در ادامه اين نامه مهم وزير اطلاعات آمده است:متاسفانه اين شايعه خطرناك كه ابتدا توسط تعدادي از افراد تندرو مطرح گرديد،طبق گزارشات اكنون به صورت يك اعتقاد در قشر وسيعي از سپاه، بسيج و وزارت اطلاعات و عموما ارگان‌ها و افراد انقلابي در حال گسترش است.

محمدي ري شهري در این نامه هدف اصلي رواج اين شايعات را حذف هاشمي رفسنجاني عنوان می‌کند.

اما شاید مهمتر از متن و محتوای این نامه تاریخی، سکوت حضرت امام (ره) در پاسخ به این نامه باشد. پاسخی که شاید نقض کننده بسیاری از مدعیاتی باشد که در سال‌های اخیر در قبال موضوع پذیرش قطعنامه مطرح شده است.

گزارش آیت الله بروجردی در باره دادگاه ویژه روحانیت

گزارشی از رفتارهای غیر انسانی و تفتیش عقائد مذهبی در زندانها و شکنجه گاه های ولی فقیه آخوند علی خامنه ای که توسط روحانی آزادیخواه و ضد دیکتاتوری مذهبی ولی فقیه که در اسارت بسر می برد جهت انتشار در اختیار "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" جهت ارسال به سازمانهای حقوق بشر و انتشار در رسانه ها قرار داده شده است.

متن گزارش به قرار زیر می باشد:

مدتی است که فعل و انفعالات ایذائی بر من زندانی هفت ساله ی مخالف با شعار دیانت ما عین سیاست ماست، بسیار شده و این به خاطر تعویض ریاست های ویژه اطلاعات روحانیت است.

آنچه که در خیابان مقدس اردبیلی زعفرانیه تهران، بدون تابلو و با پوشش سنگین امنیتی و حفاظتی و در کنار فرمانداری شمیرانات قرار دارد، به گفته خودشان، دادگاه و دادسرای ویژه روحانیت می باشد که به ظاهر مسئول برخورد با تخلفات آخوندهای ایران است.

اما این یک پوشش شیطانی و پوسته مصلحتی می باشد که در حقیقت، کار اعمال سانسور دینی و تفتیش عقائد مذهبی را دنبال می کنند، سران این محکمه اعتقادی را رهبر انقلاب حاکم، تایید و نصب می کند و همه گونه اختیاری را به هر شکل و عنوان به آنها داده.

سالهای متمادی، محمد سلیمی با حفظ سمت، عضو شورای نگهبان نیز بود و علی رازینی که او نیز رئیس دیوان عدالت بوده بر اریکه قدرت ولّی مطلقه داده، اسب خشونت و قساوت را می تاختند و امروز به جای آنها، رئیس، معاون قوه قضائیه و منتظری، رئیس فعلی دیوان عدالت، منصوب شده اند و برنامه های ضد بشری موجود را ادامه می دهند.

علی رازینی ، چند سال قبل در یک تهاجم تهدید آمیز گفت: در این سالهای مدیریتم در ویژه ، حکم اعدام ده ها هزار نفر را امضا کرده ام، 20 سال پیش در نخستین حمله ای که به من نمودند و مرا در حین اقامه نماز از مسجد همت آباد میدان منیریه به آن مکان سلاخی بردند.

محسنی اژه ای، دادستان ویژه تهران بود و در حین آزار و اذیتم گفت : خیال نکنی که چون سیدی تو را رها می کنم از نظر من سید، فقط ، خمینی و خامنه ای است و من شخصا هزاران سید را بعد از انقلاب کشته ام، سابقه 33 ساله شکنجه گاه ویژه ، نشان می دهد که خون بسیاری از مراجع و علما و روحانیون را به راحتی ریخته اند که اعظم و اکبر آنها ، آیت الله سید کاظم شریعتمداری است که اعلم مجتهدین کشور بود و مرجعیت عامه شیعیان را به عهده داشت.

دستگاه به ظاهر قضائی ویژه ، بخشی از شعبات پنهانی وزارت اطلاعات است که همواره اعضای برجسته آن به ریاست وزارت مذکور می رسیدند و بند مخوف 209 در اوین، جایگاه زبان بریدن و دست و پا زدن مظلومین می باشد و من طی 6 ماهی که در آنجا بودم با کابل و باتوم و مشت و لگد ، عذاب می گشتم .

سید حسین کاظمینی بروجردی

تیرماه 1391

گزارش فوق به سازمانهای زیر ارسال گردید:

کمیساریای عالی حقوق بشر

گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد

کمسیون حقوق بشر اتحادیه اروپا

سازمان عفو بین الملل

نگرانی اسرائيل از حمله تروریست‌های رژیم به المپیک لندن

رادیو آلمان: ۴۰ سال پس از المپیک مونیخ که طی آن ۱۱ ورزشکار اسرائيلی کشته شدند، اسرائيل با نگرانی به المپیک لندن می‌نگرد. "ساندی تایمز" می‌نویسد، اسرائيل بخاطر ترس از حمله تروریستی از سوی رژیم ایران، بر اقدامات امنیتی خود افزوده است.

روزنامه "ساندی تایمز" روز یکشنبه (۲۲ ژوییه / ۱ مرداد) گزارش داد که دولت اسرائيل ماموران سازمان اطلاعات و امنیت داخلی خود "شین بت" را به لندن فرستاده تا از جان اعضای هیأت ورزشکاران اسرائيلی در المپیک محفاظت کنند. هیأت ۳۸ نفره ورزشکاران اسرائيلی دوازده روز پیش وارد دهکده استراتفورد در شرق لندن شد.

به گزارش این روزنامه انگلیسی، ماموران سازمان جاسوسی اسرائيل موساد نیز در پیوند با برگزاری بازی‌های المپیک و محفاظت از جان ورزشکاران اسرائیلی فعال شده‌اند. یک گروه از ماموران موساد با کد رمز "بایونت" (سرنیزه) در اروپا در جستجوی گروهی تروریستی ‌است که به نوشته‌ی "ساندی تایمز" با نیروهای قدس، واحد عملیاتی ویژه سپاه پاسدارن جمهوری اسلامی ایران، و حزب‌الله لبنان همکاری می‌کند.

به گزارش "ساندی تایمز" که به گفته کارشناسان امنیتی استناد کرده، سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران "شمار زیادی" از اروپایی‌هایی که به اسلام گرویده‌اند را به خدمت گرفته که در میان آنان دو آلمانی، یک سوئدی و دو بریتانیایی هستند.

تازه‌ترین حمله به شهروندان اسرائيلی در آستانه المپیک

پس از جریان انفجار اتوبوس حامل گردشگران اسرائيلی در نزدیکی فرودگاه شهر بورگاس در بلغارستان که منجر به کشته‌شدن ۵ گردشگر اسرائيلی و راننده بلغاری اتوبوس شد، در اسرائيل ترس از تکرار تراژدی المپیک مونیخ رشد کرده است. در جریان بازی‌های المپیک مونیخ در سال ۱۹۷۲ یازده تن از ورزشکاران و مربیان اسرائيلی بر اثر تیراندازی تروریست‌های فلسطینی به قتل رسیدند.

در حال حاضر پلیس بلغارستان در همکاری با سازمان جاسوسی آمریکا "سیا"، پلیس فدرال آمریکا "اف بی ای"، و پلیس بین‌الملل "اینترپل" در تلاش‌اند تا هویت سوء قصدکننده‌ی انتحاری‌ای که موجب کشته شدن ۵ اسرائيلی و راننده بلغاری اتوبوس شد را احراز کنند.

پیش از این وزارت کشور بلغارستان اعلام کرده بود، فردی که در این عملیات انتحاری شرکت کرده بوده، احتمالا شهروند این کشور نبوده است. روز پنج‌شنبه (۱۹ ژوییه / ۲۹ تیر) پلیس بلغارستان فیلمی ویدئویی منتشر کرد که در آن جوانی با کوله پشتی در ترمینال فرودگاه دیده می‌شود. گفته شد که این فرد پس از سوار شدن به اتوبوس حامل گردشگران اسرائیلی، بمبی را که در کوله پشتی خود حمل می‌کرده، منفجر کرده است.

اسرائيل ایران را متهم می‌کند که پشت پرده حمله به گردشگران اسرائيلی در بلغارستان است. ایران این اتهام را رد کرده است. آمریکا حزب‌الله لبنان را مسئول این حمله تروریستی دانسته است. جمهوری اسلامی ایران مهم‌ترین حامی مالی و سیاسی شیعیان افراطی حزب‌الله لبنان به شمار می‌آید و هر دو طرف در مناسبت‌های گوناگون به این مسئله اشاره کرده‌اند.

اقدامات امنیتی در بریتانیا در آستانه المپیک لندن

"ساندی تایمز" می‌نویسد، پلیس پایتخت انگلستان اسکاتلندیارد و سازمان امنیت داخلی بریتانیا MI5 نیز پس از سوء‌قصد انتحاری چهارشنبه گذشته (۱۸ ژوییه / ۲۸ تیر) در اتوبوس حامل گروهی از گردشگران اسرائیلی در بلغارستان، حساسیت خود را نسبت به اقدامات امنیتی برای حفاظت از تیم ورزشکاران اسرائيلی بالا برده‌اند.

اما مستقل از خطری که به ظن مقام‌های اسرائيلی جان ورزشکاران این کشور را تهدید می‌کند، هم اکنون لندن شاهد شدیدترین تدابیر امنیتی بعد از جنگ جهانی دوم است. زمینه‌ساز چنین تدابیر امنیتی‌ای تلاش برای مقابله با هر گونه امکان حمله تروریستی حین برگزاری مسابقات المپیک در لندن است. قرار است صدها مامور اطلاعاتی و امنیتی و متخصصان پیشگیری از اقدامات تروریستی از آمریکا به لندن سفر کنند، به همکاران خود در بریتانیا مشاوره بدهند و در حفظ امنیت یاری برسانند. همچنین چندین گروه از افسران پلیس بین‌الملل در روزهای برگزاری مسابقات المپیک در لندن حضور خواهند داشت.