۱۳۸۹ مرداد ۱۸, دوشنبه

فراخوان به همبستگی با اعتصاب غذای زندانیان سیاسی

فراخوان زیر از سوی جامعه مهندسان در جستجوی آزادی ـ ایران در همبستگی با اعتصاب غذا کنندگان زندانیان سیاسی منتشر شده است

نمایشگاه قتل عام ۳۰ هزار زندانی سیاسی در ژنو

همزمان با بیست و دومین سالگرد قتل عام بیش از ۳۰ هزار زندانی سیاسی به فرمان خمینی ضد بشر، روز پنجشنبه هواداران مجاهدین و مقاومت ایران در ژنو, نمایشگاهی را افتتاح کردند.

دراین نمایشگاه, تاریخچه ای از این قتل عام, با عکسها و متون و اسناد در معرض بازدید افکار عمومی قرار گرفت.
همچنین عکسهایی از زندانیان سیاسی زیر اعدام در زندانهای رژیم از جمله علی صارمی و جعفر کاظمی نصب شده بود.

در روز افتتاح این نمایشگاه که تعدادی از شهروندان ژنو و ایرانیان مقیم ژنو هم شرکت داشتند, آقای سید احمد غزالی نخست وزیر سابق الجزایر و آقای اریک سوتاس دبیرکل سازمان جهانی علیه شکنجه که از معتبرترین سازمانهای غیر دولتی درعرصه بین المللی است، شرکت داشتند و با گذاشتن شاخه های گل کنار عکسهای شهدا, به آنها ادای احترام کردند. در این نمایشگاه, همچنین فیلمی مستند, درمورد تاریخچه این قتل عام و اعدامهای به اتهام محاربه نشان داده شد. درانتها همچنین حاضرین دفتر یادبود شهدا را امضا کرده و پیامهایی مکتوب کردند.

احمد غزالی: توطئه سکوت

ما امروز تراژدی را که در عرض تنها دو تا سه ماه در تابستان ۱۹۸۸ بر مردم ایران گذشت، به یاد می آوریم. زمانی که بر اساس یک فتوای خمینی بیش از ۳۰ هزار زندانی سیاسی به طنابهای دار سپرده شدند. حتی ما که این واقعه را به خوبی می شناسیم، وقتی به صحبتهای ملاها و مسئولین این جنایات گوش می دهیم، از خود می پرسیم که آیا ما واقعا در قرن بیست و یکم بسر می بریم؟

ما همگی متعجبیم، زیرا هم در دنیای غرب و هم در دنیای اسلام و عرب، یک توطئه سکوت پیرامون همه این جنایات علیه بشریت که سی سال است علیه مردم ایران اعمال می شود، مشاهده می گردد. افکار عمومی جهان باید بدانند که ایران کشوری است که در آن، تنها به جرم شرکت در تظاهرات و یا تنها به جرم اینکه کسی یک پسرعمو یا یک فامیل در مقاومت و سازمان مجاهدین خلق ایران دارد، مردم اعدام می شوند.

حتی همین امروزه هم انسانها را به خاطر اینکه به دیدار خانواده شان در اشرف، محل استقرار اعضای مقاومت ایران، رفته اند، اعدام می کنند. بنابراین ما باید از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم. من از همه نیروها و انجمن های طرفدار دموکراسی و حقوق انسانی می خواهم که آن چیزی را که هم اکنون در ایران می گذرد، ده بار، صد بار و هزار بار برای همگان بازگو کنند.

ما باید این توطئه سکوت پیرامون جنایت علیه بشریت که سی سال است در ایران علیه مردم ایران اعمال می شود، را درهم شکنیم. رژیم ایران در استیصال بسر می برد. او به خوبی مشاهده می کند که پایانش نزدیک می شود و برای نخستین بار از زمان استقرار جمهوری اسلامی، مردم ایران آشکارا فریاد می زنند مرگ بر دیکتاتور. بنابراین تمامی تدابیر سرکوبگرانه، هر چقدر که غیرانسانی باشند، هر چقدر هم که بیرحمانه باشند، نخواهند توانست مانع پیروزی محتوم مردم ایران و مقاومت آن که در سازمان مجاهدین خلق متبلور می شود، بشوند.

نامه محرمانه به خامنه ای برای اعدام بیش از 1000 زندانی

خبرنگار ندای سبز آزادی کسب اطلاع کرد که رییس قوه قضاییه با نگارش نامه ای محرمانه به علی خامنه ای، برای اعدام هزار و صد و بیست زندانی کسب اجازه کرده است.

طبق گزارش صادق لاریجانی به رهبر، برای 1120نفر حکم اعدام صادر شده و این احکام در دیوان عالی نیز تائید شده و قوه قضائیه منتظر اجازه از رهبری برای اجرای احکام است.

طبق روال عادی در محاکم جمهوری اسلامی، پس از تایید حکم اعدام در دیوان عالی، این حکم اجرا می شود اما در شرایط فعلی با توجه به فشار افکار عمومی دنیا بر مقامات ایران برای توقف این مسئله متهمان و مجرمان، لاریجانی از خامنه ای اجازه خواسته است.

موضوع محکومیت اغلب این اشخاص که احکام اعدام برای آنان صادر شده، مواد مخدر است. اما با توجه فشارهای بین المللی و آمار وحشتناک اعدام در ایران و بازتاب بین المللی و سیاسی آن، اجرای احکام به تاخیر افتاده و رئیس قوه قضائیه در این گزارش از بلاتکلیفی این افراد و قوه قضائیه در اجرا و یا عدم اجرای آن سخن گفته است.

در همین حال طبق گزارشی که رئیس سازمان زندانها به رییس قوه قضائیه ارایه داده؛ هم اکنون تعداد زندانیان شش برابر بیش از ظرفیت زندانهای موجود است.

گفتنی است در خاتمه سال 2009 میلادی، سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرد در این سال ایران بیشترین آمار اعدام در جهان را پس از چین به خود اختصاص داده است. در این سال 400 نفر در ایران اعدام شدند.

این در حالی است که با توجه به جمعیت یک میلیارد و دویست میلیونی چین می توان نتیجه گرفت ایران دارای بیشترین سرانه اعدام در جهان است.

بر اساس گزارش ها از سال ۲۰۰۵ تا کنون هر سال آمار اعدام در ایران افزایش پیدا کرده است در حالی که بر خلاف ادعای مقامات ایران، این حجم از اعدام نتوانسته هیچ کمکی به کاهش آمار جرم و جنایت بکند. بلکه آمار جرم و جنایت همچنان افزایش می یابد.

مقامات جمهوری اسلامی در کنار اعدام های گسترده و وحشتناک مجرمان، اعدام کودکان زیر هجده سال و همچنین اعدام مخالفان سیاسی را نیز در پرونده خود دارند.

هم اکنون برخی زندانیان سیاسی ایرانی کرد و شماری از متهمان رخدادهای پس از کودتا، با حکم اعدام در زندان هستند. این افراد با اتهام محاربه مواجه شده اند.

به نظر می رسد اگرچه فشارهای بین المللی برای توقف اعدام های فله ای در ایران تا حدودی موثر بوده اما همزمان باعث ایجاد نوعی لج بازی توام با پنهان کاری در دستگاه قضایی ایران شده است. چرا که با وجود احادیث و سفارشات اکید مذهبی به منظور تلاش برای نجات اشخاص از قصاص، قضات و مقامات ایران روی خوشی به این تلاش ها نشان نمی دهند و برای اعدام اشخاص تلاش می کنند. به عنوان مثال سال گذشته و پیش از اعدام بهنود شجاعی، که در سن کودکی مرتکب جرم شده بود، تعدادی از هنرمندان سینما با اعلام شماره حسابی برای جمع آوری دیه مقتول کوشیدند به بهنود کمک کنند اما با واکنش قهرآمیز دستگاه قضایی مواجه شدند. پس از آن قاضی پرونده نیز در مصاحبه ای به این اقدام هنرمندان به شدت اعتراض کرد و گفت که متهم پرونده باید اعدام شود. بهنود شجاعی در نهایت اعدام شد.

در نمونه دیگری، دستگاه قضایی چندی پیش علیه محمد مصطفایی، وکیل دادگستری که کوشیده بود تعدادی از زندانیان اعدامی را با جمع آوری دیه نجات دهد اعلام جرم کرد!

گفتنی است در ادبیات رهبر و دیگر مسوولان جمهوری اسلامی کلمه "اقتدار" جایگاه ویژه ای دارد. اما به نظر میرسد این اقتدار صرفا در داخل کشور و در برخورد با مردم ایران و نیز با کلمه "دار" عجین شده است. چنانکه حتی بین سیاسیون جمهوری اسلامی اعدام و طناب دار همواره راه حل بسیاری از مشکلات نامیده شده است. مثلا در جریان انتخابات ریاست جمهوری دوره نهم، کاندیدای جریان سنتی اصولگرا یعنی علی لاریجانی که هم اینک ریاست مجلس را بر عهده دارد، در پاسخ به سوال یکی از هواداران درباره بدحجابی گفته بود که به اعتقاد او اگر یک دختر بد حجاب در ملا عام اعدام شود، مشکل بد حجابی ریشه کن خواهد شد!

این در حالی است که در تعداد بسیار زیادی از کشورهای دنیا و تمامی کشورهای اروپایی حکم اعدام به کلی لغو شده بی آنکه بر آمار جرم و جنایت در این کشورها افزوده شده باشد.

در ایران این روند بر عکس است. یعنی آمار اعدام و آمار جرم به شدت در حال افزایش است و برخورد های قهرآمیز و سرکوب گرایانه حکومت کمکی به حل معضلات اجتماعی نکرده است.

بر اساس آمار های موجود دلیل اصلی بسیاری از جرم ها در ایران فقر و وضعیت وخیم اقتصادی میان اقشار ضعیف جامعه است. وضعیتی که خصوصا در سالهای اخیر و بر اساس سیاست های دولت نهم و دولت فعلی به سمت وخامت گراییده است.

ترکیه ۱۵ نفر را به اتهام همکاری با القاعده بازداشت کرد

رادیو آلمان: پلیس ترکیه روز یک‌شنبه (۸ اوت / ۱۷ مرداد) پانزده نفر را به اتهام ارتباط با جریان القاعده و تلاش برای عضو‌گیری برای این جریان دستگیر کرد.

در میان افراد دستگیر شده سه نفر وجود دارند که متهم هستند سلاح دریافت کرده و افرادی را برای ساخت و استفاده از بمب‌های دست‌ساز در اردوگاه‌های افغانستان آموزش داده‌اند.

این پانزده نفر گروهی را تشکیل داده بودند که برای القاعده تبلیغ می‌کرد. انتظار می‌رود این افراد پس از بازجویی، آزاد شده یا پرونده آنان به دادگاه ارجاع شود.